Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Lastminute vakantiehuizen in België

Last minute vakantiehuizen in België

In België zijn er veel last minute vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur waar honden worden toegelaten.
Afhankelijk van het last minute vakantiehuis, chalet, villa, groepshuis of vakantieboerderij met hond toegestaan in België, worden er 1,2, 3 of 4 honden of andere huisdieren in de accommodatie toegelaten.
Wanneer u geluk hebt, kunt u een hondvriendelijk en lastminute vakantiehuis in België huren, waar nog meer honden welkom zijn en dat u 5, 6 of 7 honden mee mag nemen!
U huurt een last minute vakantiehuis of chalet met hond in België met een gemiddelde last minute korting van 30 tot 40%.

Veel soorten last minute vakantiehuizen in België te huur.
Er zijn veel soorten last minute vakantiehuizen en andere accommodaties in België te huur.
Huur bijvoorbeeld een eenvoudig maar gezellig last minute vakantiehuis of bungalow in België voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen.
Dat kan dan een huisje bij een particuliere huiseigenaar te zijn of een chalet of een bungalow op een mooi gelegen vakantiepark.
Een kindvriendelijk vakantiepark bijvoorbeeld, met een (overdekt)zwembad, golfslagbad, tropisch zwemparadijs en een speeltuin.
Of misschien juist een kleinschalig en rustig vakantiepark zonder faciliteiten en heel geschikt voor rustzoekers.
Vooral tijdens de Oud-en-Nieuwperiode is er veel vraag naar rustige vuurwerkvrije vakantieparken.

Ook de wat grotere vakantiehuizen en villa's in België voor bijvoorbeeld 8, 10, 12, 15 en 16 personen worden regelmatig als last minute aanbieding aangeboden.
Dit zijn vaak ook luxe groepsaccommodaties en landhuizen met o.a. een sauna en privézwembad.
Heel geschikt voor een korte vakantie met uw familie of een gezellig weekend of een paar dagen weg met vrienden en vriendinnen.

De meeste grotere vakantiehuizen, villa's en groepshuizen zijn in de Ardennen gelegen. maar ook aan de kust van België en in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vindt u regelmatig voordelige last minute accommodaties voor een klein prijsje.
Ook voor 20, 25 en 30 personen zijn er regelmatig last minute aanbiedingen.

?Voor ouderen, iemand die slecht ter been is, met een rollator loopt of geen trappen meer kan lopen, voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en gehandicapten, zijn er ook lastminute drempelvrije vakantiehuisjes, bungalows, villa's, vakantieboerderijen en groepsaccommodaties mogelijk die aangepast zijn met beugels bij het toilet en in de douche.

Hebt u altijd al eens willen slapen in een romantisch kasteel?
Ook een last minute verblijf in een echt kasteel, met luxe faciliteiten zoals een privézwembad, sauna, eigen bar met tap en een aparte ruimte met bijvoorbeeld biljart of snookertafel, tafelvoetbal, tafeltennis en dartspel is in België mogelijk.
De meeste kastelen in België zijn in de Ardennen gelegen.
In de grootste landhuizen, villa's, groepsaccommodaties en kastelen die wij in België aanbieden, kunnen 32, 35, 40, 45, 50 en zelfs 60 personen verblijven en overnachten. 
Ook die grote unieke accommodaties kunt u soms nog als goedkope last minute boeken.