Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Belangrijke informatie

Lastminutevakantiehuizen.com van A Vakanties is een professioneel online vakantiehuizenplatform.
Wij zijn zelf geen reisaanbieder maar bieden u via onze unieke website middels de door u aangegeven criteria een overzicht van alle beschikbare Last Minute vakantiehuizen van de bekendste en grootste aanbieders van vakantiehuizen.
U kunt deze via onze website rechtstreeks bij de betreffende aanbieder boeken.
Bij ons vindt u altijd duizenden Last Minute vakantiehuizen in Nederland en veel andere landen in Europa.
En het overzicht is altijd actueel.
Via ons moderne zoeksysteem hebt u binnen enkele minuten uw ideale vakantiehuis in uw ideale vakantieland gevonden.
En vaak voor een lagere prijs dan een “gewone boeking”.
Ons motto is dan ook “Het grootste aanbod Last Minute vakantiehuizen van Nederland en Europa tegen de laagste prijzen”.
We hebben ongeveer 80.000 vakantiehuizen in ons bestand, dit aanbod zal nog uitgebreid worden.
Indien u uw favoriete vakantiehuis niet op deze website vindt, vindt u het nergens!​
 

Een last minute website van A Vakanties

Op de website last minute vakantiehuizen.com vindt u een actueel aanbod last minutes van zo'n 80.000 accommodaties in Nederland en bijna heel Europa.

A Vakanties is niet alleen gespecialiseerd in last minute vakantiehuizen en bungalows, maar ook in groepsverblijven, bed and breakfast, vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn, vakantiehuizen aan zee en vakantiehuizen met zwembad.

A Vakanties staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede en persoonlijke service.

A Vakanties bestaat sinds 2008 en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt.

Ook wanneer u een last minute vakantiehuis of bungalow zoekt, kunt u rekenen op een goede en persoonlijke service en helpen wij u graag bij het vinden van dat ene unieke en betaalbare vakantiehuis.

Voor meer informatie over A Vakanties en onze websites, zie www.a-vakanties.nl

Onze website geeft een overzicht van last minute vakantiehuizen in:

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Curaçao, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Ons aanbod neemt iedere maand toe.

Uitstekende Service

U kunt online en 24 uur per dag een vakantiewoning of groepsaccommodatie boeken via deze website. U kunt echter ook rekenen op een uitstekende service.
Zo zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 9:00-12.00 uur en van 13.00-16:00 uur en krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn.
​Op woensdag, vrijdag, in het weekend en op feestdagen zijn wij alleen per e-mail bereikbaar en proberen wij uw vraag dezelfde dag nog te beantwoorden. Ook in de avonduren!

Hebt u een vraag over een bepaalde accommodatie dan nemen wij altijd contact op met de betreffende aanbieder of huiseigenaar en bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Laagste prijzen garantie

Alle last minute kortingen worden volledig aan u doorgegeven. U profiteert dus volledig van de last minute kortingen die de diverse huizenaanbieders op de vakantiehuizen op deze website verlenen en u betaalt ook geen extra boekingskosten.
U betaalt dus gegarandeerd de laagste prijs voor uw last minute vakantiehuis (dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks op de website van de aanbieder boekt) maar hebt wel de grootste keuze!

  • U vindt bij ons het grootste overzicht Last Minute vakantiehuizen van de bekendste huizenaanbieders verzameld op één website. U hoeft dus niet talloze websites te bezoeken om uw ideale vakantiehuis te vinden, maar vindt alle aanbiedingen verzameld op één actuele website!
  • De informatie die u aantreft op onze website over de vakantiewoningen is afkomstig van betrouwbare aanbieders. Deze aanbieders hebben kwaliteitskeurmerken. U boekt uw vakantiehuis via onze website rechtstreeks bij deze betrouwbare aanbieders.
  • Door de diverse zoekmogelijkheden vindt u snel en eenvoudig uw ideale vakantiewoning U kunt zoeken via thema's, landkaarten, uitgebreide zoekopdrachten en u kunt uw favoriete vakantiehuizen opslaan onder mijn favorieten.

U boekt rechtstreeks bij de aanbieder, wel zo zeker

Onze website geeft u een overzicht van vakantiewoningen van een groot aantal betrouwbare en professionele huizenaanbieders.
Op het moment dat u een vakantiewoning boekt via onze website gaat u een overeenkomst aan met één van deze aanbieders.
​De hele boeking wordt verder afgehandeld door deze aanbieder. ​U betaalt ook aan deze aanbieder.

Betaling van uw gehuurde vakantiewoning

Nadat u een vakantiewoning geboekt hebt, moet u binnen enkele dagen gemiddeld 30 % van de huursom aanbetalen. In de boekingsbevestiging die u van de aanbieder ontvangt, zit een betaallink waarmee u veilig en snel met Ideal kunt betalen.
U kunt eventueel ook betalen via een bankoverschrijving (schriftelijke of elektronische overboeking) of via creditcard.
Nadat u deze betaling heeft gedaan is uw boeking definitief.
De overige 70 % dient meestal uiterlijk 6 weken voor de eerste dag van het verblijf betaald te worden.
Bij de boekingsbescheiden die u van de aanbieder ontvangt, staat exact vermeld wat en wanneer u de huursom moet betalen en op welke wijze u kunt betalen.
Soms moeten bepaalde kosten, zoals bijvoorbeeld voor het bedlinnen, de eindschoonmaak of de borg, op de dag van aankomst ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van de vakantiewoning worden betaald.

Annulering

In de algemene voorwaarden van de betreffende touroperator staat vermeld op welke wijze en tegen welke kosten, u uw geboekte vakantiewoning nog kunt annuleren. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden