Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Lastminute appartement of chalet in Tirol

Lastminute Tirol

Bent u op zoek naar een lastminute appartement, chalet of vakantiehuis in Tirol/Oostenrijk?  

Wij bieden in Tirol regelmatig lastminute aanbiedingen voor een week wintersport of skivakantie met het gezin, de hele familie of een groep collega's of vrienden.
Maar ook voor zomaar een paar dagen of weekend er even tussenuit om lekker te gaan skiën zijn veel last minte aanbiedingen in Tirol beschikbaar.

Tirol staat vooral bekend als populair wintersportgebied voor de skivakantie, snowboardvakantie, langlaufen en andere sportieve activiteiten in de sneeuw van veel beginnende en ervaren skiërs, snowboarders en langlaufers.
Plaatsen als 
Brixen im Thale, Kirchberg, Kitzbühel, Uderns, Krimml Westendorf​, Wald-Köningsleiten, Kaltenbach en Mayerhofen zijn vanwege de sneeuwzekerheid en de uitgestrekte skigebieden het meest geliefd bij wintersporters en skiërs.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat in dit deel van Oostenrijk zoveel wintersportaccommodaties, chalets en skiappartementen beschikbaar zijn, die regelmatig ook als lastminute gehuurd kunnen worden.
Zo kan de wintersport, uw snowboardvakantie, langlaufvakantie of uw skivakantie een stuk voordeliger uitvallen dan u had gedacht.

Bovendien zijn er vlak bij de meeste wintersporthuizen, appartementen en chalets skischolen en skiverhuurbedrijven, zodat u de skilessen en de huur van skimaterialen snel en gemakkelijk in de buurt van uw gehuurde last minute wintersportlocatie kunt huren en regelen.
Vooral als er ook kinderen mee gaan op wintersport of skivakantie, is het handig als de skischool voor de kinderklasjes in de buurt van uw appartement, chalet of wintersporthuis is gelegen.

U kunt een chalet, appartement of groepsaccommodatie huren die van een particulieren huiseigenaar is of een accommodatie die op een gezellig vakantiepark of in een appartementencomplex is gelegen.
In de meeste luxe wintersportaccommodaties kunt u gebruik maken van een sauna, jacuzzi, hot tub of andere wellness faciliteiten en soms is er ook een aparte ruimte met trainingsapparaten of een zwembad beschikbaar.

Wat u misschien niet verwacht, is dat Tirol ook een echte aanrader is om uw zomervakantie of familievakantie in Oostenrijk door te brengen.
Ook zonder sneeuw en ijs zijn de bergen rondom de leuke gezellige chalets, appartementen en vakantiehuizen in Tirol prachtig en zeer de moeite waard om al wandelend of met een mountainbike te ontdekken!
En ook in de zomermaanden en zomervakantie beschikken wij over veel last minute en kindvriendelijke chalets, appartementen en zomerhuizen in Tirol.

U vindt bij ons lastminute appartementen en chalets in Tirol voor 2, 3 en 4 personen, maar ook vakantiehuizen en bungalows voor 6, 7, 8, 10, 12 en 15 personen.
Voor nog grotere groepen beschikken wij in Tirol over last minute accommodaties waar families, meerdere gezinnen en groepen vrienden en collega's met 18, 20, 22, 25, 30, 32, 35, 40, 45, 50, 55 en zelfs met 60 personen kunnen verblijven!

Wanneer er een familielid, collega of iemand van de vriendengroep een lichamelijke beperking heeft, kunt u een lastminute  vakantiehuis of chalet in Tirol zoeken dat is aangepast voor mindervaliden.

Een groot aantal chalets, appartementen en vakantiehuizen in Tirol is hondvriendelijk, waarbij het is toegestaan om 1, 2 of 3 honden mee te brengen.
In veel
 huisdiervriendelijke accommodaties zijn echter ook 4, 5 en soms zelfs nog meer honden toegestaan.
Dat geldt ook indien u het chalet, het vakantiehuis of het appartement in een last minute periode of voor een speciale aanbiedingsprijs boekt.
U kunt ook een lastminute wintersport, skivakantie, langlaufvakantie, snowboardvakantie, gezinsvakantie, familievakantie en zomervakantie met hond in Tirol online boeken.

Voor vakanties met honden in het algemeen kunt u ook even kijken op onze websites vakantie met hond en 
www.honden-campings.nl