Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Last minutes op vakantieparken

Last minutes vakantieparken

Zoekt u een last minute vakantiehuis, bungalow, appartement, huisje, chalet, villa, landhuis of een groepsaccommodatie op een vakantiepark?

Wij beschikken het gehele jaar over lastminute accommodaties die op een vakantiepark zijn gelegen.
Dat zijn leuke huisjes voor 2, 3 of 4 personen, gezellige bungalows en vakantiehuizen voor 6 personen en 8 personen, luxe villa's en landhuizen voor 10 tot 15 personen en grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties waar 18, 20, 22, 25, 30, 32, 36, 40, 45, 50, 55, 60 en zelfs 70 personen kunnen verblijven.

Deze accommodaties zijn heel geschikt voor een gezinsvakantie, een familievakantie en een familiereünie.
Maar ook voor een spontaan weekendje weg of een paar dagen gezellig even ertussenuit met collega's of vrienden kan een lastminute vakantiehuis, villa, bungalow of landhuis op een vakantiepark geboekt worden.

Wanneer er iemand in uw familie, vriendengroep of een collega/medewerker van uw bedrijf aan een rolstoel of een rollator is gebonden. kunt u een rolstoelvriendelijke lastminute accommodatie zoeken die beschikt over aanpassingen voor mindervaliden.

U vindt onze lastminute vakantieparken niet alleen in Nederland, maar ook in België/ in de Ardennen, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Portugal, Italië, Kroatië, Spanje en Tsjechië.
Vaak gelegen op de mooiste plekjes in de bossen, aan zee, aan het strand, aan de kust, aan een meertje of aan een mooie rivier.

U kunt kiezen voor een lastminute chalet, huisje of een bungalow op een kindvriendelijk vakantiepark, waar in ieder geval speeltuinen zijn en vaak ook een zwembad (buitenzwembad, binnenzwembad, verwarmd, onverwarmd) of een golfslagbad en een subtropisch zwemparadijs.

Verder zijn er vakantieparken met ook huisdiervriendelijke lastminute vakantiehuisjes, appartementen, bungalows, villa's en groepsaccommodaties, waar u met 1 hond kunt verblijven en soms 2, 3 of meer honden mag meebrengen.

​Op steeds meer vakantieparken zijn huisjes, bungalows, vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's te huur die geschikt gemaakt zijn voor mindervaliden, gehandicapten, iemand met een lichamelijke beperking en afhankelijk is van een rolstoel, ouderen die slecht ter been zijn en invaliden.
Ook deze rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke locaties kunnen regelmatig voor een lastminute aanbiedingsprijs gehuurd worden.

Wilt u in een luxe lastminute vakantiehuis, bungalow, villa of accommodatie op een vakantiepark verblijven?
Ook daarin is de keuze vrij groot.
De meest luxe lastminute accommodaties op een vakantiepark beschikken over veel slaapkamers voor 1 persoon of 2 personen, meerdere badkamers, een ligbad, jacuzzi en een privé sauna.
In enkele gevallen is zelfs een lastminute vakantiehuis met een privézwembad op een vakantiepark beschikbaar.

Voor de meeste van onze last minute vakantiehuizen, bungalows, huisjes, villa's, appartementen en groepsaccommodaties geldt dat u tot 1 dag voor de aankomstdag nog een online boeking kunt maken.