Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Last minute vakantie op vakantiepark in Italië

Een last minute vakantiehuis, bungalow of appartement op één van de vele vakantieparken in Italië?
Bijvoorbeeld in Toscane, Umbrië, Marche, Emilia-Romagna, Apulië, Liguria en aan de Italiaanse Meren.
Boek dan een last minute via onze website Top Vakantieparken.
Daar vindt u de mooiste vakantieparken van heel Italië, die toch heel voordelig kunnen zijn.

Boek bijvoorbeeld een last minute bungalow of vakantiehuis voor 4, 5, 6, 8 of 10 personen op een kindvriendelijk vakantiepark in Italië.
U vindt last minute vakantiehuizen en bungalows op kindvriendelijke vakantieparken in Italië door te selecteren op 'ligging op een vakantiepark'. 
Deze vakantieparken en bungalowparken in Italië zijn heel geschikt voor uw vakantie of een weekje weg met het gezin, uw familie of er even lekker tussenuit met vrienden en vriendinnen.

De voordelige last minute huisjes, bungalows, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen die in Italië aan zee, aan de kust, bij het strand of aan een meer of rivier zijn gelegen, zullen het vakantiegevoel alleen nog maar versterken!


Hondvriendelijke vakantiehuisjes, vakantiebungalows, vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Italië.
Wilt u uw hond meenemen met uw vakantie in Italië of brengen uw familieleden of vrienden hun honden mee, dan zijn er in Italië veel huisdiervriendelijke locaties waar 1, 2, 3 of meer honden toegestaan zijn.
Ook op de Italiaanse vakantieparken en bungalowparken vindt u geschikte huisjes en chalets waar in last minute periodes honden welkom zijn.

Wel vakantie in Italië, maar liever niet op een vakantiepark? 
Kijkt u dan binnen ons grote aanbod van vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, villa's, appartementen, landhuizen, vakantieboerderijen en vakantiebungalows die op de mooiste en gezelligste plekjes van Italië liggen.

Ook daar vindt u veel voordelige lastminute aanbiedingen voor een onvergetelijke vakantie in Italië!
Bijvoorbeeld een luxe landhuis of villa voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen met een privézwembad.
En ook voor grotere groepen en families die uit 14, 16 tot 18 personen, 20, 22, 24 of 26 personen bestaan komen er geregeld lastminute aanbiedingen voor. 

Voor een gezellige skivakantie met het gezin, de wintersport met de hele familie of een paar dagen skiën met vrienden vindt u hier veel last minutes met voordelige prijzen.

U vindt hier ook rolstoelvriendelijke locaties, die zijn aangepast voor mindervaliden, iemand die afhankelijk is van een rolstoel, voor gehandicapten, invaliden en personen met een fysieke of lichamelijke beperking.
Helaas beschikken veel rolstoeltoegankelijke locaties in Italië niet over bijvoorbeeld een hoog/laagbed of een tillift.
De meeste aangepaste vakantiehuisjes en bungalows in Italië zullen wel over minimaal 1 slaapkamer en 1 badkamer (of douche en w.c) op de begane vloer of beneden verdieping beschikken en er zijn gelukkig steeds meer Italiaanse huiseigenaren die ervoor zorgen dat er wandbeugels bij het toilet en in de douche zijn en dat er een douchestoeltje aanwezig is.


Op onze website vindt u bijvoorbeeld een kindvriendelijk vakantiepark of bungalowpark in Italië waar u een last minute vakantiehuis of bungalow voor u en uw kinderen, familie of vrienden kunt boeken.
Dit mooie vakantiepark in Toscane/Italië beschikt over o.a. een speeltuin en een zwembad en is een aanrader voor een leuke en onvergetelijke vakantie met kinderen in Italië.
Op dit kindvriendelijke vakantiepark boekt u een voordelig last minute vakantiehuis, appartement of bungalow met last minute korting.

Dit vakantiepark aan het Gardameer is een vakantiepark en camping tegelijk en ligt aan de westkant van het Gardameer waar het bergachtig is.
Op dit vakantiepark aan het Gardameer is het zeer rustig.

Voor kinderen is het een ideale plek. Er is op dit rustig gelegen vakantiepark aan het Gardameer o.a. een speeltuin en een kinderbad.
U kunt hier een last minute vakantiehuis van het type chalet huren.
Eén van de leukste campings voor kinderen aan het Gardameer!