Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

last minute 14-persoons vakantiebungalow

Lastminute 14-persoons bungalow

14-persoons last minute bungalows en vakantiewoningen.

Op onze website vindt u een uniek aanbod met meer dan 10.000 last minute bungalows, groepsaccommodaties  en vakantiewoningen, o.a. last minute bungalows en vakantiewoningen voor 14 personen.

Hier vindt u het grootste aanbod met 14-persoons bungalows, villa's en vakantiewoningen die als last minute worden aangeboden in Nederland en andere populaire vakantielanden zoals België (vooral in de Ardennen), Frankrijk, Portugal, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Denemarken, Finland en Zweden.

Op zoek naar een bungalow, vakantiebungalow, villa of vakantiewoning voor tenminste 14 personen?
Op de website lastminutevakantiehuizen.com van A Vakanties staat een zeer groot aanbod last minute vakantiewoningen, bungalows, villa's en vakantiewoningen.
Daartussen vindt u een groot aanbod last minute bungalows, vakantiebungalows, villa's, groepsaccommodaties en vakantiewoningen voor bijvoorbeeld 12, 14 en 16 personen.
A Vakanties is dan ook specialist in grote vakantiewoningen, vakantieboerderijen, familiebungalows en groepsaccommodaties.

U vindt bij ons ook vele aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 12, 14 en 16 personen, die heel geschikt zijn gemaakt voor een verblijf van een mindervalide, gehandicapte, rolstoelgebruiker en iemand die een handicap of een lichamelijke beperking heeft.
In een rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke vakantiewoning en groepsaccommodatie zijn in elk geval altijd 1 slaapkamer en 1 badkamer of toilet en douche op de begane grond of de benedenverdieping gelegen.
Aangepaste vakantiehuizen en vakantiewoningen die over meer speciale voorzieningen en aanpassingen beschikken, zoals beugels bij het toilet en in de douche, een douchestoeltje of douchekrukje, een hoog/laagbed of een tillift, zijn schaars.
Er kunnen daarom maar weinig aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor mindervaliden beschikbaar zijn in de door u gewenste lastminute periode.

Gaan er ook honden of andere huisdieren, bijvoorbeeld een kat, konijn of een vogel, mee met uw lastminute vakantie of lastminute weekend weg in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje of Italië?
Dan hebt u bij ons volop keuze uit de vele huisdiervriendelijke en hondvriendelijke lastminute bungalows, vakantiewoningen, groepshuizen, groepsaccommodaties, chalets, vakantieboerderijen en villa's.

In veel lastminute vakantiehuizen is altijd 1 hond toegestaan, maar het komt ook regelmatig voor dat er 2, 3, 4, 5, 6, 7 of meer honden toegestaan zijn in de lastminute bungalow, vakantiewoning, vakantieboerderij of groepsaccommodatie.
Wij kunnen eventueel bij de betreffende huiseigenaar voor u een aanvraag indienen voor een extra hond of meer honden dan is toegestaan.
Stuurt u ons dan een e-mail met daarin vermeld om welke huiscode en gewenste periode het gaat, uit hoeveel personen uw gezelschap bestaat, hoeveel honden u in totaal wilt meebrengen en wat de rassen zijn van alle honden die u wilt meenemen.

​Veel lastminute vakantiehuizen, vakantiebungalows, groepshuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België, Kroatië, Hongarije, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Oostenrijk liggen aan een meer, aan een rivier of zelfs aan zee, de kust of aan het strand.
Wilt u uw lastminute vakantie of weekendje weg met de familie, het gezin, uw collega's, de vriendengroep, de sportclub, de toneelvereniging, meditatiegroep, yogagroep, uw zangkoor of orkest aan het water doorbrengen?
Dan vindt u bij ons een groot uiteenlopend last minute aanbod voor 10, 15, 20 en als u er snel bij bent ook nog voor 25, 30, 35, 40, 50, 60 en zelfs 70 personen!
 
​Op onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk vindt u ook nog vaak leuke en mooi gelegen lastminute vakantiebungalows, vakantiehuizen, chalets en groepsaccommodaties voor vooral 2, 4, 6 en 8 personen.
Maar er zijn regelmatig ook nog last minute aanbiedingen voor 10, 12, 14, 15 en 16 personen.

Ook luxe en toch goedkope bungalows, vakantiehuizen, chalets, groepsaccommodaties voor 14 personen kunnen vaak met een lastminute prijs gehuurd worden.
Dus ook als u tijdens uw lastminute vakantie of weekend weg luxe faciliteiten zoals een privézwembad, sauna, jacuzzi, hottub of andere wellness mogelijkheden wenst, zijn er regelmatig voordelige mogelijkheden voor 14 personen.