Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Honden welkom

Last minute vakantiehuis waar honden welkom zijn

Bent u op zoek naar een last minute bungalow of vakantiehuis waar honden welkom zijn?

Bij de meeste last minute bungalows, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuizen en villa's zijn 1 of 2 honden welkom. Soms zijn er 3 honden welkom. 
In een paar uitzonderingsgevallen zijn er 4 of 5 honden toegestaan. 
Maar het komt steeds vaker voor dat een huiseigenaar zelfs akkoord gaat met meer dan 5 honden en 6, 7 of zelfs een onbeperkt aantal honden in de vakantiewoning toelaat!

Bij ieder lastminute vakantiehuis, bungalow of villa op deze website kunt u lezen of er honden welkom zijn en zo ja, hoeveel honden er dan mogen meekomen.
Ook staat er bij de huisdiervriendelijke en hondvriendelijke locaties op onze websites vaak extra informatie vermeld over de omgeving van de accommodatie waar uw hond welkom is of waar er honden toegestaan zijn.

U hebt op onze website met lastminute aanbiedingen een grote keuze uit vakantiehuizen die aan zee, in de bossen of bij een natuurgebied zijn gelegen of op een mooi en gezellig vakantiepark liggen.

Indien u een last minute vakantiewoning, bungalow, groepsaccommodatie of villa gezien hebt waar een vastgesteld aantal honden welkom is en u wilt graag 1 of 2 honden méér meebrengen, stuurt u ons dan een e-mail met daarin de huiscode, de gewenste aankomst- vertrekdag, het aantal personen, het aantal honden en ook de rassen van alle honden die u mee wilt brengen.
Wij kunnen dan bij de betreffende huiseigenaar informeren naar de eventuele mogelijkheden om met al uw honden in de last minute accommodatie te mogen verblijven.

Ruim 50.000 accommodaties waar honden welkom zijn!
Op onze website vakantiewoning-zoeken en vakantie-met-hond vindt u een nog veel groter aanbod vakantiewoningen, groepshuizen, chalets, vakantieboerderijen en bungalows waar honden welkom zijn!
U vindt hier veel hondvriendelijke accommodaties voor bijvoorbeeld 2, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 22, 25, 30, 32, 35, 40, 45, 50, 60 en zelfs 70 personen, in o.a. Nederland, België/Ardennen, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden, Tsjechië, Duitsland, Spanje, Hongarije, Portugal, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.
Bij elk goedkoop vakantiehuisje en lastminute vakantiewoning, bungalow, villa, groepsaccommodatie en vakantieboerderij staat vermeld of er een omheinde tuin of een omheind terrein aanwezig is.

​Op de meeste vakantieparken in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg zijn ook huisdiervriendelijke en hondvriendelijke vakantiehuisjes, vakantiebungalows, groepsaccommodaties en vakantiewoningen beschikbaar, waar in ieder geval 1 hond welkom is.
Er zijn echter ook wel vakantieparken die in sommige vakantiehuizen en vakantiebungalows 2 of 3 honden toestaan.​