Grootste aanbod last minute vakantiehuizen en bungalows
Last minute korting 10 tot 70%
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Meest gestelde vragen lastminutevakantiehuizen.com

Wie zijn wij?

A-vakanties is een van de grootste internetaanbieders van vakantiebungalows, bungalows, vakantiehuizen, chalets, appartementen, groepsaccomodaties, villa's en landhuizen van Nederland en Europa. Wij zijn ook gespecilaliseerd in last minutes bungalows, vakantiehuizen en villa's. Deze last minutes liggen ook op bungalowparken. Onze last minutes bungalow, vakantiehuizen en villa's worden aangeboden met een korting van 10 tot 60%. Zie ook www.a-vakanties.nl

U kunt via onze websites ( via de aangesloten touroperators) accommodaties huren van 2 tot 120 personen. Onze organisatie bestaat vanaf 2004. Met een aanbod van ruim 80.000 vakantiewoningen in Nederland en bijna alle landen van Europa, slaagt u bij ons bijna altijd. De last minute accommodaties op deze website zijn afkomstig van gerenommeerde touroperators zoals Belvilla, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Novasol en andere belangrijke en betrouwbare aanbieders. U boekt via onze website rechtstreeks bij de touroperator zonder toeslagen of extra kosten. U komt wel gewoon in aanmerking voor eventuele last minute kortingen. Die mogelijke kortingen zijn al in onze huurprijzen verwerkt. Zie de website.

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in last minutes, grote vakantiewoningen, luxe vakantiewoningen, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, groepsaccommodaties, en vakantievilla's.

Voor vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan: www.vakantie-met-huisdieren.nl

Ook zijn wij goed thuis in reisverzekeringen, zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Betrouwbaarheid

U boekt uw accommodatie, via onze websites, alleen maar bij betrouwbare touroperators.
Zie ook huren met zekerheid.

Hoe en wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn 24 uur per dag via e mail bereikbaar. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Hoe groot is jullie aanbod vakantiewoningen, villa's en groepsaccommodaties?

Op deze website vindt u ongeveer10.000 last minute vakantiewoningen, villa's en groepsaccommodaties, hiervan bevinden zich er ongeveer een 1.000 in Nederland. Ons aanbod bestaat uit last minutes vakantieboerderijen, kastelen, landhuizen, villa's, grote vakantiehuizen, luxe vakantiewoningen, groepsaccommodaties, appartementen en chalets.

Is de beschikbaarheid van de last minutes accommodaties op jullie website altijd actueel?

De beschikbaarheid van de last minutes accommodaties, zoals u die ziet op onze websites, is bijna altijd actueel. Bij last minutes kan het echter incidenteel voorkomen dat de betreffende last minute, ondanks een vermelding op onze website, als beschikbaar, toch al verhuurd is.

Last Minutes Bungalows op vakantieparken

Behalve last minute vakantiehuizen vindt u op deze website ook een groot aanbod last minutes bungalows, zowel op vakantieparken in Nederland als in het buitenland. Indien u een last minutes bungalow op een vakantiepark zoekt, sorteert u eerst via de gewone zoekcriteria en verfijnt u later op "de ligging last minute "via zoekopdracht verfijnen. Indien u een last minutes bungalow heeft geboekt en u heeft een voorkeur voor een bepaald type bungalow of voor een bepaalde ligging dan kunt u dat voor het boeken van de last minutes bungalow aan ons doorgeven of dit na het boeken van de last minutes aan de touroperator of het bungalowpark melden. Zeker bij een last minutes kan een verzoek van een bepaald type bungalow of ligging niet gegarandeerd worden. Soms kan middels een bijbetaling op het normale tarief voor de bungalow wel een bepaald type last minutes bungalow geboekt worden. Wie echter niet waagt, niet wint. Wij adviseren u dan ook om ook bij last minutes boekingen op vakantieparken toch te proberen uw voorkeur vast te laten leggen.

Informatie over de vakantieparken zelf

Indien u een last minutes bungalow op een vakantiepark zoekt, wilt u natuurlijk ook informatie over het vakantiepark zelf. Heel logisch, u wilt tenslotte weten welke faciliteiten het vakantiepark heeft, wat de ligging is, hoe groot het park is, of het kindvriendelijk is en hoe eerdere gasten het park hebben ervaren. Indien u een aantrekkelijke last minutes op een vakantiepark hebt gevonden, kunt u bij "informatie accommodatie en omgeving" meer lezen over het betreffende vakantiepark en in het eventuele aanwezige gastenboek, lezen hoe eerdere gasten van het vakantiepark het park en de faciliteiten ervaren hebben. Vindt u de informatie over het last minutes vakantiepark op onze website onvoldoende of heeft u vragen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij informeren dan bij het betreffende vakantiepark of bij de betreffende touroperator. Want ook bij het boeken van een last minutes bungalow op een vakantiepark is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en weet wat u tijdens uw vakantie kunt verwachten.

Hoe zoek ik een last minute vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie?

Het zoeken van een last minute vakantiewoning, groepsaccommodatie of villa via onze websites is heel eenvoudig. U kiest het land, de provincie, het aantal personen, de periode en de aankomstdatum en krijgt direct een actueel overzicht van alle beschikbare last minute accommodaties. U kunt vervolgens verder selecteren/verfijnen en de zoekresultaten sorteren op bijvoorbeeld prijs of aantal sterren.

Kan ik een last minute vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie telefonisch bij jullie boeken?

Ja, u kunt tijdens kantoortijden een last minute accommodatie telefonisch bij ons boeken . Wij hebben dan van u nodig de huiscode van de betreffende accommodatie, uw voorletters en achternaam, uw geboortedatum, volledige adresgegevens, uw e mail adres en telefoon ( vast nummer en eventueel mobiel nummer) . Verder het totaal aantal deelnemende personen, de leeftijden van de deelnemers, de aankomstdatum en vertrekdatum. Soms kan er bij een bepaalde accommodatie bedlinnen en badlinnen gehuurd worden. Als dat zo is, willen wij graag van u weten of u daar gebruik van wilt maken.

Hebben jullie ook Last minutes op bungalowparken?

Wij hebben meestal ook een groot aanbod last minutes bungalows en huisjes op bungalowparken op onze website staan. Deze last minutes op bungalowparkenzijn meestel ook in de drukke vakantiemaanden juli en augustus beschikbaar en bijna altijd geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Indien u een last minutes op een park huurt, kun u in de meeste gevallen ook een kinderbedje, ledikant of box huren.

Tellen baby's ook mee voor de bepaling van het aantal personen?

Baby's tellen meestal ook mee voor de bepaling van het aantal personen. Vaak is het wel zo dat het maximale aantal personen voor een bepaalde accommodatie meestal met 1 baby overschreden mag worden, zeker als u zelf een babybedje mee neemt. In sommige accommodaties zijn babybedjes aanwezig. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Wordt de last minute vakantiewoning of villa altijd schoongemaakt?

Bij bijna alle accommodaties is de eindschoonmaak verplicht, u betaalt voor deze schoonmaak een bedrag, welke u in het kostenoverzicht van de betreffende accommodatie kunt terugvinden.

Moet je altijd borg betalen en wanneer krijg je de borg weer terug?

Ook indien u een last minute accommodatie huurt, moet er altijd borg betaald worden. Deze borg krijgt u, indien u de accommodatie zonder schade achterlaat, achteraf weer volledig terug.

Is het verstandig ook een reisverzekering af te sluiten?

Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is het in de meeste gevallen verstandig om een reisverzekering af te sluiten.

Voor duidelijke informatie over reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen, zie onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Zijn er ook last minute vakantieverblijven die geschikt zijn voor senioren?

Een aanzienlijk gedeelte van onze last minute accommodaties is in het bijzonder geschikt voor senioren. Vraag ons eventueel om advies welke accommodaties voor senioren geschikt zijn.

Zijn er ook last minutes waar honden welkom zijn?

In een groot aantal van onze last minutes bungalows en huisjes zijn ook honden en andere huisdieren welkom. Of er in onze last minutes vakantiehuisjes en vakantiebungalows honden welkom zijn, staat bij ieder huisje of bungalow aangegeven. Het allergrootste aanbod hondvriendelijke bungalows en huisjes vind je op onze website www.vakantie-met-huisdieren.nl

Hebben jullie ook last minute accommodaties voor minder validen?

Wij hebben een groot aanbod aangepaste accommodaties. Op onze website kunt u selecteren op aangepaste accommodaties voor minder validen. Bij de kenmerken van iedere aangepaste accommodatie staat precies omschreven wat de aanpassingen zijn. Heeft u vragen over deze aanpassingen, stel uw vragen gerust.

Wat gebeurt er als u via deze website een last minute vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie heeft geboekt?

U krijgt per ommegaande van de betreffende touroperator per e mail een bevestiging en een huurovereenkomst met de algemene voorwaarden. Bij normale boekingen moet u binnen 7 dagen na boeking een aanbetaling doen van 30 % van de reissom en het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoen. Omdat last minutes boekingen meestal op korte termijn voor de vertrekdatum plaats vinden, zal u in de praktijk per ommegaande het hele huurbedrag moeten voldoen. U kunt meestal online het hele boekingsproces volgen en vaak online betalen.

Wanneer ontvangt u het volledige adres van de door u geboekte last minute vakantiewoning?

Meestal verstrekt de touroperator het volledige adres nadat de hele reissom is voldaan.

Hoe ontvang ik de sleutels van de door mij geboekte last minute accommodatie?

Nadat u de reissom heeft voldaan, ontvangt u bericht hoe en waar u de sleutels ontvangt. Meestal krijgt u de sleutels uitgereikt bij aankomst bij de accommodatie maar het kan ook zijn dat u de sleutels op een andere manier persoonlijk overhandigd krijgt. U krijgt daar altijd vooraf duidelijke informatie over. Bij last minutes boekingen kan een afwijkende procedure gelden.

Als de huur exclusief gas, water en licht is, hoe werkt het dan?

Als de huur exclusief water en energie is, wordt, waar u zelf bij bent, bij aankomst en vertrek de meterstand opgenomen. Meestal betaalt u een voorschotbedrag en verrekent/betaalt u een en ander rechtsreeks met/aan de eigenaar of beheerder van de last minute accommodatie.

Kan ik een door mij gemaakte last minute boeking nog aanpassen of annuleren?

Een last minute boeking kan niet of moeilijk aangepast of geannuleerd worden. Indien u de last minute boeking onverhoopt moet annuleren zijn er altijd annuleringskosten verschuldigd. Dit soort zaken staan altijd duidelijk omschreven in de algemene voorwaarden van de touroperator.

Zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl voor wanneer het voor u voordelig wordt een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij zijn u graag van dienst!

Zoek nu uw last minute vakantiehuis »

Copyright 2019 LastminuteVakantiehuizen.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Reisverzekering - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Last minute vakantiepark

Last minute wintersport aanbiedingen, Last minute vakantiehuis, bungalow, hond , particuliere vakantiehuizen honden toegestaan, Last minute vakantieparken, last minute bungalow, lastminute vakantiehuis aan zee huren, Goedkoop weekendje weg met een bed and breakfast, last minute bungalow, Last minute vakantiehuis , last minute vakantiebungalow | A Vakanties vakantiebungalows, Lastminute chalet huren, Goedkope vliegtickets , Goedkope vakantiebungalow huren, goedkoopste vakantiebungalows Nederland, bungalow | last minute bungalows, lastminute vakantie | last minute bungalows,vakantiewoningen, Lastminute vakantie , Last minute vakantie, vakantiehuizen, lastminute vakantie, vakantiehuis, vakantiebungalow in Nederland, last minute vakantie, Lastminute vakantiewoning zoeken| goedkope last minute vakantiewoning huren, lastminute vakantiehuis | bungalow boeken, last minute vakantiehuis , lastminute vakantiehuis, bungalow , lastminute appartement, vakantiehuis Barcelona zoeken, lastminutes bungalows, lastminute appartement, chalet in Wallis huren, lastminute appartement , Goedkope skivakantie, Goedkope vakantiehuisjes, last minute vakantiehuis | vakantiehuizen , Last minute vakantie en vakantiehuis, last minute vakantiehuis | vakantiehuisje , Last minute bungalow , Last minute vakantiehuizen , last-minute-vakantiehuisje huren, Last minute bungalow Nederland | last minute bungalows, last minute vakantiehuisje , Last minute nederland, vakantiehuizen en bungalows in Nederland, last minute vakantiehuisje in Nederland huren, last minute bungalow, goedkoop vakantiehuis huren