Grootste aanbod last minute vakantiehuizen en bungalows
Last minute korting 10 tot 70%
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Belangrijke informatie

Lastminutevakantiehuizen.com is een professioneel vakantiehuizen platform. Wij zijn zelf geen reisaanbieder maar bieden u via onze unieke website middels de door u aangegeven criteria een overzicht van alle beschikbare Last Minute vakantiehuizen van de bekendste en grootste touroperators. U kunt deze via onze website rechtstreeks bij de betreffende touroperator boeken. U vindt bij ons altijd duizenden Last Minute vakantiehuizen in Nederland en Europa. En het overzicht is altijd actueel. Via ons modern zoeksysteem heeft u binnen enkele minuten uw ideale vakantiehuis in uw ideale vakantieland gevonden. En veelal voor een lagere prijs dan een “gewone boeking”. Ons motto is dan ook “Het grootste aanbod Last Minute vakantiehuizen van Nederland en Europa tegen de laagste prijzen”. We hebben zo een 80.000 vakantiehuizen in ons bestand, dit aanbod zal nog uitgebreid worden. Indien u uw favoriete vakantiehuis niet op deze website vindt, vindt u het nergens!

Een last minute website van A Vakanties

De website last minute vakantiehuizen is een website van A Vakanties, met meer dan 20 unieke websites één van de grootste en belangrijkste internet reisorganisaties van Nederland. Met meer dan 1.000.000 unieke bezoekers per jaar, kent bijna iedere Nederlander en Vlaming A Vakanties.

Op de website last minute vakantiehuizen vindt u een actueel aanbod last minutes van zo'n 80.000 accommodaties in Nederland en heel Europa.

A Vakanties is niet alleen gespecialiseerd in last minute vakantiehuizen en bungalows. A Vakanties is ook gespecialiseerd in groepsverblijven, bed and breakfast, vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen met zwembad, reisverzekeringen, groepsreisverzekeringen en schoolreisverzekeringen.

A Vakanties is ook thuis in duurzaam toerisme en duurzaam reizen.

A Vakanties staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede en persoonlijke service.

A Vakanties bestaat sinds 2008 en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt.

Ook wanneer u een last minute vakantiehuis of bungalow zoekt, kunt u rekenen op een goede en persoonlijke service en helpen wij u graag bij het vinden van dat ene unieke en betaalbare vakantiehuis.

Voor meer informatie over A Vakanties, haar visie over duurzaamheid en de websites van A Vakanties, zie www.a-vakanties.nl

Uitstekende Service

U kunt online en 24 uur per dag een vakantiewoning of groepsaccommodatie boeken via deze website. U kunt echter ook rekenen op een uitstekende service. Zo zijn wij altijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 16:00 uur en krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn. Dus u krijgt geen cal center medewerker aan de telefoon.

Indien u een vraag per e mail aan ons stelt, proberen wij die vraag dezelfde dag nog te beantwoorden. Wij beantwoorden ook uw mailtjes in de avonduren en in het weekend.

Heeft u een vraag over een bepaalde accommodatie dan nemen wij altijd contact op met de betreffende touroperator of huiseigenaar en bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accommodatie. Deze zoekservice is gratis en geheel vrijblijvend. Maak gebruik van deze service!

Deskundigheid medewerkers

Onze medewerkers zijn deskundig en u graag van dienst. Zij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte vakantiewoning of groepsaccommodatie.

Hart voor het milieu en de natuur

Wij vinden het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij samen met de Stichting Trees for All en wordt er bij ieder geboekt vakantiehuis of groepsverblijf namens A Vakanties een boom aangeplant. Deze aanplant van bomen zorgt niet alleen voor klimaatcompensatie maar zorgt ook voor duurzame werkgelegenheid. Zo gaan een fijne vakantie en een beter milieu hand in hand.

Groene Reisverzekering

Wij zijn de initiator van "De Groene Reisverzekering" Dit is een doorlopende reisverzekering voor particulieren, welke door ons in samenwerking met De Europeesche en Intrasurance is ontwikkeld.

Deze groene doorlopende reisverzekering zorgt voor klimaatcompensatie door de aanplant van bomen terwijl er bij vervangend vervoer, indien mogelijk, een auto met laag brandstofverbruik zal worden ingezet. Deze groene reisverzekering is goed voor het milieu en uw portemonnee. De premie is 10 % lager dan de traditionele doorlopende reisverzekering van de Europeesche. Dit is mogelijk omdat de polisopmaak, administratie en schade zoveel mogelijk digitaal plaats vindt.

Ga voor meer informatie naar de website groene-reisverzekering.nl.

Laagste prijzen garantie

Alle last minute kortingen worden volledig aan u doorgegeven. U profiteert dus volledig van de last minute kortingen die de diverse touroperators op de vakantiehuizen op deze website verlenen. U betaalt ook geen extra boekingskosten. U betaalt dus gegarandeerd de laagste prijs voor uw last minute vakantiehuis ( dezelfde prijs als u rechtstreeks op de website van de touroperator boekt) maar heeft wel de grootste keuze!

Betrouwbaarheid

De touroperators die de vakantiewoningen op deze website verhuren, zijn allemaal solide organisaties die al vele jaren vakantiewoningen verhuren en zijn voor het merendeel aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). In de algemene voorwaarden van iedere touroperator kunt u lezen welke keurmerken ze hebben en bij welke organisaties ze zijn aangesloten.

De meeste van onze touroperators zijn aangesloten bij een of meerdere van de volgende organisaties:

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Indien een touroperator is aangesloten bij de SGR houdt dat onder meer in dat de consument zijn vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestaties niet kan leveren. Volledige informatie vindt u op de website www.sgr.nl.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Indien een touroperator bij het calamiteitenfonds is aangesloten, vallen de door deze touroperator georganiseerde reizen onder de voorwaarden van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit houdt in dat, als een touroperator een reis, als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren, u, een deel, van uw reissom terugkrijgt. Het calamiteitenfonds betaalt ook de extra kosten die ontstaan indien een reis moet worden aangepast of moet worden afgebroken. Volledige informatie vindt u op de website: www.calamiteitenfonds.nl.

Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is een Nederlands keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet. Als consument kunt u er van op aan dat deze bedrijven zich houden aan relevante wet- en regelgeving alsmede aan de gedragsregels van de Thuiswinkel.org. Er is ook een Geschillencommissie. Volledige informatie vindt u op de websites www.thuiswinkel.org en www.consuwijzer.nl.

Emota.eu

Dit is een internationaal keurmerk ter bescherming consumentenbelangen. Zie voor uitgebreide informatie: www.emota.eu.

U boekt rechtstreeks bij de touroperator

Onze website geeft u een overzicht van vakantiewoningen van een groot aantal betrouwbare en professionele touroperators. Op het moment dat u een vakantiewoning boekt via onze website gaat u een overeenkomst aan met een van deze touroperators. De hele boeking wordt verder afgehandeld door deze touroperator. U betaalt ook aan deze touroperator.

Geen boekingskosten, geen extra kosten

Indien u uw favoriete vakantiewoning via onze website bij de touroperator boekt, betaalt u dezelfde prijs als u rechtstreeks bij de touroperator zou boeken. Omdat wij ook geen boekingskosten berekenen, is boeken via deze website snel, voordelig en kunt u kiezen uit het grootste aanbod zonder extra kosten.

Bevestiging van uw boeking

U krijgt in alle gevallen binnen enkele dagen of binnen enkele weken, uw boekingsbevestiging en huurovereenkomst rechtstreeks van de touroperator toegezonden. In deze boekingsbevestiging staan alle bijzonderheden vermeld van de woning, de huisregels, het exacte adres van de vakantieaccommodatie, de route, de inboedel en faciliteiten, de aankomst- en vertrekdata en tijden, het afhaaladres van de sleutel en andere relevante zaken. U krijgt ook de telefoonnummers en namen van contactpersonen. Er zit bij de boekingsbescheiden ook een factuur met specificatie van de huursom inclusief borg, schoonmaak, enzovoort.

Betaling van uw gehuurde vakantiewoning

Nadat u een vakantiewoning geboekt heeft, moet u binnen 7 a 10 dagen gemiddeld een 30 % van de huursom aanbetalen. U kunt veelal betalen via bankoverschrijving ( schriftelijke of elektronische overboeking) of via creditcard. Bij een Last Minute boeking is soms ook contante betaling mogelijk. Nadat u deze betaling heeft gedaan is uw boeking definitief. De overige 70 % dient meestal uiterlijk 6 weken voor de eerste dag van het verblijf betaald te worden. Bij de boekingsbescheiden die u van de touroperator ontvangt, staat exact vermeld wat en wanneer u de huursom moet betalen en op welke wijze u kunt betalen. Soms moeten bepaalde kosten, zoals bijvoorbeeld huur linnengoed of de borg, bij de eigenaar of beheerder vakantiewoning ter plaatse worden betaald op de dag van aankomst.

Annulering

In de algemene voorwaarden van de betreffende touroperator staat vermeld op welke wijze en tegen welke kosten, u uw geboekte vakantiewoning nog kunt annuleren. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan via onze website op het moment dat u uw vakantiewoning boekt.

Hoe zoekt u uw favoriete vakantiehuis?

Via de zoekfunctie( rechts bovenin de homepagina) kunt u eenvoudig en snel uw favoriete vakantiehuis vinden. Kies het land, gebied, aantal personen, de datum waarop uw wilt vertrekken en binnen enkele seconden krijgt u een selectie van de huizen die voldoen aan uw zoekopdracht en in de door u aangegeven periode en overige periodes beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u uw zoekopdracht verfijnen door bijvoorbeeld te selecteren op rookvrij, huisdieren toegestaan, enz. De gevonden woningen kunnen vervolgens getoond worden zoals u het wilt, bijvoorbeeld van de laagste prijs naar een steeds hogere prijs.

Voor welke periode kunt u een Last Minute vakantiehuis boeken?

U kunt, afhankelijk van de beschikbaarheid, voor een of meerdere weken, een (lang) weekend of een midweek boeken. Indien u voor een week boekt is de aankomstdag vrijdag of zaterdag.

Wat is een last minute vakantiehuis?

Als de eigenaar van een vakantiehuis zijn woning op een bepaalde termijn nog niet verhuurd heeft en deze graag wil verhuren wordt zo een vakantiehuis veelal met een bepaalde korting verhuurd. Deze korting bedraagt meestal zo een 15-20% maar kan oplopen tot 40-50%.

We noemen een vakantiehuis die op het laatste moment met korting wordt aangeboden een Last Minute vakantiehuis. Bepaalde huizen worden al enkele maanden voor de verhuur als “last minute” aangemerkt. Bij deze aanbiedingen wordt niet altijd een korting verleend. We hebben ze in ons aanbod opgenomen omdat u dan een nog ruimere keuze heeft.

Wat is het voordeel om uw Last Minute vakantiehuis via lastminutevakantiehuizen.com te zoeken en te boeken?

  • U vindt bij ons het grootste overzicht Last Minute vakantiehuizen van de grootste touroperators verzameld op één website. U hoeft dus niet talloze websites te bezoeken om uw ideale vakantiehuis te vinden maar vindt alle aanbiedingen verzameld op één actuele website!
  • De informatie die u aantreft op onze website over de vakantiewoningen is afkomstig van betrouwbare touroperators. Deze touroperators hebben kwaliteitskeurmerken. U boekt uw vakantiehuis via onze website rechtstreeks bij deze betrouwbare touroperators.
  • Als u uw vakantiehuis via deze website boekt, kunt u direct een reisverzekering afsluiten. Het is soms ook mogelijk een huurauto te boeken.
  • Door de diverse zoekmogelijkheden vindt u snel en eenvoudig uw ideale (beschikbare) vakantiewoning U kunt zoeken via thema's, landkaarten, uitgebreide zoekopdrachten en u kunt uw favoriete vakantiehuizen opslaan onder mijn favorieten.
  • U kunt via onze website uw ideale vakantiewoning rechtstreeks en one line bij de touroperator boeken. Het boeken gaat snel en is eenvoudig.

In welke landen hebben wij Last Minute aanbiedingen?

Onze website geeft een overzicht van last minute vakantiehuizen in:

Nederland, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Ons aanbod neemt iedere maand toe.

Van welke grote en bekende touroperators hebben wij aanbiedingen op onze website staan?

Belvilla, Interhome, Novasol, TUI Ferienhaus, Villa Vacant, Dansommer, Cuendet, Sol og Strand en anderen. Ons aanbod neemt maandelijks toe.

Op welke wijze kunt u de door u gereserveerde vakantiewoning betalen?

Afhankelijk van de reisorganisatie via welke u de vakantiewoning boekt, kunt u direct betalen per computer (veelal via bankoverschrijving of creditcard). Houdt er u er rekening mee dat als het vakantiehuis kort voor vertrek wordt geboekt, betaling per creditcard vaak de enige mogelijkheid is.

Hoe lang van tevoren kunt u een last minute woning boeken?

Afhankelijk van de touroperator en de beschikbaarheid kunt u tot ongeveer twee dagen voor u op vakantie wilt gaan nog een Last Minute woning boeken. Houdt u er wel rekening mee dat hoe korter voor vertrek een vakantiehuis wilt boeken, hoe kleiner het aanbod wordt.

Wat kunt u doen als u nog vragen heeft?

Indien u nog vragen heeft, bijvoorbeeld als u bepaalde informatie over een vakantiehuis niet op deze website kunt vinden, kunt u het beste even uw vraag per e mail stellen. Klik op “Contact” en stel uw vragen. Vergeet u svp niet de huiscode te vermelden. Deze vindt u rechts bovenaan de pagina waar de vakantiewoning omschreven wordt en begint met “LAS-” . Vermeld ook s.v.p. het telefoonnummer waarop u mobiel bereikbaar bent zodat wij u kunnen terugbellen.

Copyright 2019 LastminuteVakantiehuizen.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Reisverzekering - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Last minute vakantiepark

Last minute wintersport aanbiedingen, Last minute vakantiehuis, bungalow, hond , particuliere vakantiehuizen honden toegestaan, Last minute vakantieparken, last minute bungalow, lastminute vakantiehuis aan zee huren, Goedkoop weekendje weg met een bed and breakfast, last minute bungalow, Last minute vakantiehuis , last minute vakantiebungalow | A Vakanties vakantiebungalows, Lastminute chalet huren, Goedkope vliegtickets , Goedkope vakantiebungalow huren, goedkoopste vakantiebungalows Nederland, bungalow | last minute bungalows, lastminute vakantie | last minute bungalows,vakantiewoningen, Lastminute vakantie , Last minute vakantie, vakantiehuizen, lastminute vakantie, vakantiehuis, vakantiebungalow in Nederland, last minute vakantie, Lastminute vakantiewoning zoeken| goedkope last minute vakantiewoning huren, lastminute vakantiehuis | bungalow boeken, last minute vakantiehuis , lastminute vakantiehuis, bungalow , lastminute appartement, vakantiehuis Barcelona zoeken, lastminutes bungalows, lastminute appartement, chalet in Wallis huren, lastminute appartement , Goedkope skivakantie, Goedkope vakantiehuisjes, last minute vakantiehuis | vakantiehuizen , Last minute vakantie en vakantiehuis, last minute vakantiehuis | vakantiehuisje , Last minute bungalow , Last minute vakantiehuizen , last-minute-vakantiehuisje huren, Last minute bungalow Nederland | last minute bungalows, last minute vakantiehuisje , Last minute nederland, vakantiehuizen en bungalows in Nederland, last minute vakantiehuisje in Nederland huren, last minute bungalow, goedkoop vakantiehuis huren